dinsdag 3 december 2013

REST DAY IN NOVOSIBIRSK


Beste mensen!

Op het moment zitten de mannen net over de grens in MongoliĆ«. Hierover later meer. De reden dat we deze posts nu pas online zetten is, omdat de heren in MongoliĆ« geen of nauwelijks internet hebben en de blog dan niet in eens stil valt. 
Wij hopen dat u geniet van onze verhalen en er zullen er de komende maand nog vele volgen. 

Ondertussen is er binnen de teams iets voorgevallen. 

''Team Van Dobben is vroeg op pad gegaan om in alle rust deze etappe “aan te pakken”. De stad uit gaat prima en rond 10:30 uur is er reeds 130 kilometer afgelegd. De weg wordt beter, het is geheel licht geworden en het sneeuwen is opgehouden.

Een paar kilometer later slaat het noodlot toe. De weg is spekglad en de stoere Raptor wil een eigen koers varen. Het gevolg is een beschadiging waarvan het onzeker is of het exit Challenge betekent.

Patricia en Arnold hebben geen schrammetje en er zit niets anders op dan de Raptor af te laten slepen. De Russische politie is niet alleen uiterst vriendelijk maar ook uitermate behulpzaam. De eerste afsleepwagen is een maatje te klein voor de grote Raptor, maar de tweede biedt uitkomst.

Patricia en Arnold blijven bij de Raptor en na een goede nacht slapen wordt morgen besloten wat het wordt; uitvallen omdat de Raptor niet op tijd gerepareerd kan worden of definitief uit koers...''


''Nog goed nieuws van het eerder uitgevallen team Patricia en Arnold van Dobben. Ze keren in Beijing terug in de Challenge. Met een andere auto is de finish toch nog in zicht.''

Door: Amsterdam- Singapore Facebook pagina - klik hier




Geen opmerkingen:

Een reactie posten