zondag 29 december 2013

SAVANNAHKET – KHAO YAI PARK RESORT











De grensovergang na de Fiendship Bridge over de Mekong was de eerste hindernis van de dag. Nou dat ging prima, en om 11.00 uur reden we vrij als een vogel Thailand in. Geen gidsen meer. Lekker.

Onderweg haalden we een team in, Gerard en Anna, waarmee we samen in een stadje een noodle soup hebben gegeten. Een vlak en benut Thailand trok aan ons voorbij, met voor het eerst de aanweizgheid van diverse ketens, zoals 7eleven, KFC, McDonald, en meer van dat soort zaken.

Aankomst in het resort was ook soepel, en de aanwezigheid werd al snel wat frisjes wegens dauw. Gelegen in een natuurpark trekt s avond het vocht als een mist op en in het open restaurant was iedereen weer met muts en jassen aanwezig.

Daar hadden we wel genoeg van. Met team 13 hebben we een lokaal tom jam restaurant gezocht, wat zeer leuk en warm was. Heerlijk gegeten, en daarna pitten.

Plan voor de dag erna was om af te wijken van de de geplande route. Niet weer op de automatische piloot naar een suf resort zonder onderweg ook maar iets interessants tegen te komen. Dus plan was: River Kwai Bridge, om en boven Bangkok langs, en daarna zouden we wel zien……

Geen opmerkingen:

Een reactie posten